Турски ресторант Дилайт, София отвори врати през 2014г от Явуз Шендаг. Водеща идея тогава и сега е да бъде семеен ресторант за автентична турска храна. И повече от 7 години се справя успешно с тази задача!



Вече може да поръчате турска кухня за вкъщи. Ресторантът разполага със собственa доставка и лесен начин за онлайн поръчка на храна . Нашите куриери с усмивка ще удовлетворят вкусовите Ви предпочитания и желания!



Основни принципи, на които държим са грижа към детайла и гостите, подбирането на отлични продукти и съчетаването им в автентичната турска кухня.

В този ред на мисли бихме искали да споделим с Вас важните неща за постигане на перфектната симбиоза, подправки закупени от инстамбулския пазар, качествено българско месо по технологията Hallal (Основен партньор фирма Меркиз) и рецепти лично създадени от собственика на ресторанта Явуз Шендаг.

Не Ви остава друго, освен да дойдете и се насладите на автентичната турска кухня на Delight (Дилайт) в съчетание със стилен интериор, любезно обслужване, хубава локация.

Турски ресторант Delight е отличен избор за провеждане на фирмени (Коледни) събирания, частни партита от всякакво естество - рождени и имени дни, кръщенета, годежи, абитуриентски балове. С повод или без ние работим, за да Ви запознаем с неповторимите вкусове на турската кухня и да Ви направим нейни любители от първата хапка!

Заповядайте! Очакваме Ви в София, кв. Младост.